T51 Kibrit Çöpü Bilezik vs T51 5 Gr 6 mm Işçiliksiz Bilezik Karşılaştırması Bu makale iki ürünün temel teknik özelliklerini ve kullanım odaklı yönlerini veri odaklı bir yaklaşımla karşılaştırır. Kıyaslama kapsamında kapsanan kriterler şunlar: malzeme saflığı ve tipi (22 ayar, 0,916 saflık), ürün ağırlığı, iç çap aralığı/uyumluluk, işçilik türü ve üretim süreci, üretim süresi, kutu ve sertifika durumu. Sonuçlar her iki ürünün açıkça belirtilen özellikleri üzerinden karşılaştırılır.
Ürün 1: T51 Kibrit Çöpü BilezikÜrün tipi: Kibrit Çöpü Bilezik
Malzeme / Saflık: 22 Ayar Altın (0,916 saf)
Ağırlık: 5 gr
Kutu ve sertifika: Özel kutusunda sertifikası ile birlikte teslim
İşçilik ve üretim: El işçiliği ile üretilir. Burma ve CNC bilezik modellerinde yüzey işleme ve kalem şekillerinde farklılık olabilir
Gramaj toleransı: yaklaşık ±1 ile ±5 yüzde arasında değişebilir
İç çap aralığı ve iç çapı: 5,8 mm ile 6,2 mm aralığında belirtilebilir
İç çapı ölçümü: Cetvel yardımıyla iç çap ölçümü yapılır. İstek halinde iletilir
Üretim süresi: İmalat süresi yaklaşık 2–3 gündür
Kullanıcı Yorumlarından Öne Çıkanlar
Olumlu: Şık ve zarif görünüm. Kibar bir model olarak göze çarpar; güzel durur
Olumsuz: Takarken yamulma riski var; bazı kullanıcılar için düşük ağırlık günlük kullanım için uygun olmayabilir; bazı durumlarda bilezik yamuk gelebilir; birleşim yerleri görünür olabilir
Ürün tipi: 22 Ayar Altın Işçiliksiz Bilezik
Malzeme / Saflık: 22 Ayar Altın (0,916 saf)
Ağırlık: 5 gr
Genişlik / Çap: 6 mm genişlikli bilezik
Kutu ve sertifika: Özel kutusunda sertifikası ile birlikte teslim
İşçilik ve üretim: Burma ve CNC yüzey işlemleri farklılık gösterebilir
Gramaj toleransı: yaklaşık ±1 ile ±5 yüzde arasında değişebilir
İç çap aralığı ve iç çapı: 5,8 mm ile 6,2 mm aralığında belirtilebilir
İç çapı ölçümü: Cetvel ile iç çap ölçümü talep edilirse iletilir
Üretim süresi: İmalat süresi yaklaşık 2–3 gündür
Not: Bu bilgi metinden çıkartıldı
Kullanıcı Yorumları
Ürünlerin Özellik Karşılaştırması
| Özellik | T51 Kibrit Çöpü Bilezik | T51 5 Gr 6 mm Işçiliksiz Bilezik | | Model | Kibrit Çöpü | İşçiliksiz | | Ağırlık (gr) | 5 | 5 | | Altın Saflığı | 22 Ayar (0,916 saf) | 22 Ayar (0,916 saf) | | İşçilik Türü | El işçiliği | Burma ve CNC işçilikli | | İç çap aralığı | 5,8 mm ile 6,2 mm | 5,8 mm ile 6,2 mm | | Kutu ve Sertifika | Özel kutu ve sertifikalı teslim | Özel kutu ve sertifikalı teslim | | İmalat Süresi | 2–3 gün | 2–3 gün |