Ana Sayfa

T51 Kibrit Çöpü Bilezik vs T51 5 Gr 6 mm Işçiliksiz Bilezik Karşılaştırması Bu makale iki ürünün temel teknik özelliklerini ve kullanım odaklı yönlerini veri odaklı bir yaklaşımla karşılaştırır. Kıyaslama kapsamında kapsanan kriterler şunlar: malzeme saflığı ve tipi (22 ayar, 0,916 saflık), ürün ağırlığı, iç çap aralığı/uyumluluk, işçilik türü ve üretim süreci, üretim süresi, kutu ve sertifika durumu. Sonuçlar her iki ürünün açıkça belirtilen özellikleri üzerinden karşılaştırılır.

Ürün 1: T51 Kibrit Çöpü Bilezik
  • Ürün tipi: Kibrit Çöpü Bilezik

• Malzeme / Saflık: 22 Ayar Altın (0,916 saf)

• Ağırlık: 5 gr

• Kutu ve sertifika: Özel kutusunda sertifikası ile birlikte teslim

• İşçilik ve üretim: El işçiliği ile üretilir. Burma ve CNC bilezik modellerinde yüzey işleme ve kalem şekillerinde farklılık olabilir

• Gramaj toleransı: yaklaşık ±1 ile ±5 yüzde arasında değişebilir

• İç çap aralığı ve iç çapı: 5,8 mm ile 6,2 mm aralığında belirtilebilir

• İç çapı ölçümü: Cetvel yardımıyla iç çap ölçümü yapılır. İstek halinde iletilir

• Üretim süresi: İmalat süresi yaklaşık 2–3 gündür

Kullanıcı Yorumlarından Öne Çıkanlar

• Olumlu: Şık ve zarif görünüm. Kibar bir model olarak göze çarpar; güzel durur

• Olumsuz: Takarken yamulma riski var; bazı kullanıcılar için düşük ağırlık günlük kullanım için uygun olmayabilir; bazı durumlarda bilezik yamuk gelebilir; birleşim yerleri görünür olabilir

Ürün 2: T51 5 Gr 6 mm Işçiliksiz Bilezik (TBC0005-1)
  • Ürün tipi: 22 Ayar Altın Işçiliksiz Bilezik

• Malzeme / Saflık: 22 Ayar Altın (0,916 saf)

• Ağırlık: 5 gr

• Genişlik / Çap: 6 mm genişlikli bilezik

• Kutu ve sertifika: Özel kutusunda sertifikası ile birlikte teslim

• İşçilik ve üretim: Burma ve CNC yüzey işlemleri farklılık gösterebilir

• Gramaj toleransı: yaklaşık ±1 ile ±5 yüzde arasında değişebilir

• İç çap aralığı ve iç çapı: 5,8 mm ile 6,2 mm aralığında belirtilebilir

• İç çapı ölçümü: Cetvel ile iç çap ölçümü talep edilirse iletilir

• Üretim süresi: İmalat süresi yaklaşık 2–3 gündür

• Not: Bu bilgi metinden çıkartıldı

Kullanıcı Yorumları

Ürünlerin Özellik Karşılaştırması

| Özellik | T51 Kibrit Çöpü Bilezik | T51 5 Gr 6 mm Işçiliksiz Bilezik | | Model | Kibrit Çöpü | İşçiliksiz | | Ağırlık (gr) | 5 | 5 | | Altın Saflığı | 22 Ayar (0,916 saf) | 22 Ayar (0,916 saf) | | İşçilik Türü | El işçiliği | Burma ve CNC işçilikli | | İç çap aralığı | 5,8 mm ile 6,2 mm | 5,8 mm ile 6,2 mm | | Kutu ve Sertifika | Özel kutu ve sertifikalı teslim | Özel kutu ve sertifikalı teslim | | İmalat Süresi | 2–3 gün | 2–3 gün |

📊 Fiyat Bilgileri
Yükleniyor...
Paylaş:f𝕏

Yorumlar:

Ayın popüler yazıları

Güzel makyaj fotoğraflarıyla ilham alın, trendleri takip edin ve en iyi çekim teknikleriyle kendinizi ifade edin. Sosyal medya ve platformlardan en iyi görselleri keşfedin.

Dexeryl krem, kuru ve hassas ciltler için nemi koruyan, cilt bariyerini güçlendiren etkili bir bakım ürünüdür. Günlük kullanımda cilt sağlığını destekler ve tahrişi azaltır.

CVS saç maşası modelleri, özellikleri ve kullanım ipuçlarıyla saç sağlığınızı koruyarak şık görünümler elde etmenize yardımcı olur. Doğru seçim ve bakım için detaylar burada.

Düğün öncesi cilt bakımıyla parlak ve sağlıklı bir görünüm elde edin. Erken planlama, düzenli bakım ve profesyonel destekle güzelliğinizi zirveye taşıyın.

Herbal Essences ve KOBE saç maskeleri, farklı ihtiyaçlara yönelik formüllerle saçlara bakım yapar. Bu karşılaştırmada, içerik, etki ve kullanıcı memnuniyeti gibi kriterlerle en uygun seçeneği belirliyoruz.

Essence plumping lip glosslar, dudaklara anında dolgunluk ve parlaklık kazandırır, nemlendirir ve doğal görünüm sağlar. Vegan ve uygun fiyatlı formülüyle günlük kullanım için ideal bir kozmetik seçeneğidir.

Agarta akne ve sivilce karşıtı sabun ile kabak lifli aloe vera sabunu arasındaki farkları ve faydalarını keşfedin. Doğal içeriklerle cildinizi yenileyin ve sağlıklı bir görünüm elde edin.

Göz serumu, hassas göz çevresi için formüle edilmiş, kırışıklık, morluk ve şişlik gibi sorunlara çözüm sunan etkili bir bakım ürünüdür. Doğru seçim ve düzenli kullanım ile göz çevresinde belirgin iyileşmeler sağlar.